Over ons.

Het team van www.behangentips.nl helpt al tientallen jaren consumenten om zelf hun muren te behangen. Zo kun je bij ons ook een behangcursus volgen!

Het Aanspreekpunt in de bouw

In de bouwwereld was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor vakmannen. Er moest een collectief komen die advies kon geven over bouwgerelateerde onderwerpen. Er ontstond een platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland is geboren!

Onze Visie

Wij vinden het belangrijk dat woningbezitters zelf hun woning kunnen behangen en schilderen. Samen met Scanbehang en Glasvliesbehang besloten wij een stappenplan te maken. Deze moest stap voor stap uitleg geven over behang aanbrengen. Zo ontstond behangentips.nl.

Enkele Teamleden

Geert van Behangen Tips.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt dat alles duidelijk is voor zowel de vakman als de consument. Dit doen hij al vele jaren!

Luis van Behangen Tips

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is degene die voor ons alle vakmannen aanstuurt. Hij zorgt dat alle materialen en behangers aanwezig zijn. Daarnaast levert hij de woningen op samen met de klanten.

Sander van Behangen Tips.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Virtual Assistant Sander is bij ons de receptie. Hij neemt bij ons de telefoon op en verstuurd alle offertes. Hij heeft een bouwachtergrond en kan je prima helpen!

Wil je zelf behangen of ons inhuren?

Wanneer je zelf wilt behangen dan helpen wij je aan de materialen. Mocht je ons willen inhuren dan kun je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven