Diensten.

Bij Behangen Tips bieden wij de simpelste uitleg voor beginners. Iedereen kan leren behangen en dat is terug te zien in onze reviews. Meer weten? Ontdek onze diensten!

Behang materialen

In de webshop van Bouwsector Nederland vind je alle materialen om te kunnen behangen. Kijk ook even naar de pakketten. Je koopt dan alles in één keer met korting!

Behang laten aanbrengen

Maak gebruik van onze behangservice. Een fijne dienst die voor iedereen beschikbaar is. Wij kunnen je helpen met het plakken van alle behangsoorten zoals renovlies behang.

Behang laten sauzen

Veel soorten behang moeten geschilderd worden. Een goed voorbeeld hiervan is glasvezelbehang. Een sterk behangsoort die wij gebruiken bij renovatiewoningen.

Wil je behang laten verwijderen ?

Zit er oud behang op je muren? Dan kun je het door ons laten verwijderen. Wij kunnen alle behangsoorten verwijderen. Ons tarief hiervoor is €6 per m2. Mocht je vragen hebben dan raden wij je aan om onze helpdesk te bellen.

Muur behang klaar laten maken

Sommige muren vallen niet te behangen. Deze moeten eerst met een filmlaagje gestuct worden. Dit maakt de muur egaal wat een betere hechting geeft.

100% Strak Behangen Wanden

Al meer dan 20+ jaar hebben wij ervaring in de bouw. Met zekerheid durven wij te zeggen dat we de hoogste afwerking bieden. Buiten de hoogwaardige materialen die onze behangers gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit.

Wil je nieuwbouwprojecten volgen? Volg dan Advies Nederland. om op de hoogte e blijven. Hier vind je maandelijkse updates over bouwprojecten.

Wil je dat wij je woning behangen? Vraag dan gratis een offerte bij ons aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven